Факултет техничких наука у Чачку Универзитетa у Крагујевцу - ФТН Чачак - Добродошли


Успешно учешће сарадника Лабораторије за рачунарску технику ФТН на такмичењима за најбољу студентску иновацију/идеју

30. 07. 2015

Током летњег семестра школске 2014/15. године студенти Факултета техничких наука у Чачку и сарадници Лабораторије за рачунарску технику учествовали су на два такмичења за најбоље студентске иновације/идеје која су одржана на Универзитету у Крагујевцу.

 

Adriattinn На финалном такмичењу Дан иновација – ADRIATinn Inovation Weekend, које је у оквиру ADRIATinn пројекта одржано 29. јуна 2015. године у Крагујевцу за најбољу иновација тимови са Факултета техничких наука освојили су следећа места:

II место иновација „SMS Пастир“ – Мр Урош Пешовић, асистент, Слађана Ђурашевић, мастер

III место иновација „Инстант Транспортер“ – Стојан Савковић, студент IV године Мехатронике

На овај начин су се пласирали на финално такмичење у Порторожу – Словенија које ће се одржати током септембра. http://www.adriatinn.eu/ http://innovationweekend.kg.ac.rs/index.php/sr

 

Одлука о проглашењу победника

 

 

wbcinno

На финалном такмичењу за Најбољу студентску идеју на Универзитету у Крагујевцу у оквиру WBC Inno пројекта, које је одржано 9. јула 2015. године у Крагујевцу тим CSL FTN са Факултета техничких наука у Чачку који су сачињавали Мр Урош Пешовић, асистент, Ненад Драмићанин, Анес Топчић, Стеван Ђуракић, студенти мастер студија Рачунарског инжењерства освојио је III место са идејом „Интерактивна оловка“ и награду од 40.000 динара.

 

 

Бодови са такмичења за  Најбољу студентску идеју

 

WBCinno Finale

 

wbc trening

 

http://www.bsokg.kg.ac.rs/index.php?pageview=takmicenje