Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Успешно учешће сарадника Лабораторије за рачунарску технику ФТН на такмичењима за најбољу студентску иновацију/идеју

30. 07. 2015

Током летњег семестра школске 2014/15. године студенти Факултета техничких наука у Чачку и сарадници Лабораторије за рачунарску технику учествовали су на два такмичења за најбоље студентске иновације/идеје која су одржана на Универзитету у Крагујевцу.

 

Adriattinn На финалном такмичењу Дан иновација – ADRIATinn Inovation Weekend, које је у оквиру ADRIATinn пројекта одржано 29. јуна 2015. године у Крагујевцу за најбољу иновација тимови са Факултета техничких наука освојили су следећа места:

II место иновација „SMS Пастир“ – Мр Урош Пешовић, асистент, Слађана Ђурашевић, мастер

III место иновација „Инстант Транспортер“ – Стојан Савковић, студент IV године Мехатронике

На овај начин су се пласирали на финално такмичење у Порторожу – Словенија које ће се одржати током септембра. http://www.adriatinn.eu/ http://innovationweekend.kg.ac.rs/index.php/sr

 

Одлука о проглашењу победника

 

 

wbcinno

На финалном такмичењу за Најбољу студентску идеју на Универзитету у Крагујевцу у оквиру WBC Inno пројекта, које је одржано 9. јула 2015. године у Крагујевцу тим CSL FTN са Факултета техничких наука у Чачку који су сачињавали Мр Урош Пешовић, асистент, Ненад Драмићанин, Анес Топчић, Стеван Ђуракић, студенти мастер студија Рачунарског инжењерства освојио је III место са идејом „Интерактивна оловка“ и награду од 40.000 динара.

 

 

Бодови са такмичења за  Најбољу студентску идеју

 

WBCinno Finale

 

wbc trening

 

http://www.bsokg.kg.ac.rs/index.php?pageview=takmicenje