Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Предавање “Teacher education in Estonia: policy and practice”

28. 01. 2016

У оквиру ТЕМПУС пројекта INCOMING гошће Факултета техничких наука у Чачку у периоду од 26. до 28. јануара 2016. године биле су проф. др Еве Ејсеншмит (Eve Eisenschmidt), проректор за развој Универзитета у Талину, и проф. др Катрин Пом-Валицкис(Katrin Poom-Valickis).

 

Богато искуство у области истраживања професионалног развоја наставника, образовања наставника, подршке наставницима почетницима и менторском раду, стандардима професионалног деловања и сертификацији, као и успостављању оквира образовне политике и праксе у овим пољима, приказале су на предавању и радионици „Образовање наставника у Естонији: политика и пракса“. Предавање и радионица су одржани у  четвртак 28. јануара 2016. године од 10 сати у просторијама Факултета.

 

Teachers education

 

Искуства гошћи пратили су наставници и сарадници факултета Универзитета у Крагујевцу – едукатори будућих наставника, студенти завршних година студијских програма за образовање наставника и сарадници из школа у окружењу.