Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Одржана презентација за летњу школу програмирања EdIT17 ComTrade

1. 06. 2017

На Факултету техничких наука представљен је програм летње школе програмирања коју сваке године организује Компанија ComTrade.

 

Компанија ComTrade у јулу 2017. године организује EdIT летњу школу програмирања, на коју су позвани студенти Факултета техничких наука у Чачку.  Летња школа EdIT (Education for Innovative Thinkers)    намењена је студентима  који желе да допуне своје знање практичним искуством из:
- Технологије развоја IoT-a
- Технологије: UX/UI, NodeRed, Cloud, MongoDB, Linux, Raspberry PI, Sensors, Actuators
- Развојног окружења:Node Red Visual Tool, Cloud Configuration Tool
- SCRUM методологије
- Животног циклуса развоја софтвера
- Тимског рада.

 

ЕДИТ 2017

Фото фалерија

 

Учесници ће имати прилику да раде на реалним пројектима, а програм ће бити реализован у два града. У пословној посети ComTrade-атима приликом представљања програма, на ФТН су боравили Маријана Јеленић и Немања Вићовић, студенти мастер студија, иначе дипломци ФТН, које је Компанија ComTrade ангажовала од њихове треће године студија.

 

EdIT2017 теме:

- Београд, 17-28. јул:Data acquisition platform: Sense and control the world around you

- Крагујевац, 17-28. јул:Data presentation platform: The future of customer engagement


Детаљније информације  о програму доступне су на Comtrade EdIT strani.

Рок за пријаву је 3. јул 2017. године.

 

Сви заинтересовани кандидати могу се пријавити попуњавањем  on–line пријаве.

 

EdIT (Education for Innovative Thinkers) је започео још 1996. године као мали пројекат са свега 10 полазника, израстао је у традиционални програм обуке који се одржава сваког лета у неколико држава у региону (Србији, Словенији, Босни и Херцеговини, Црној Гори). Летња школа EdIT  окупља најбоље студенте факултета и високих школа ИТ струке. Школа је за све полазнике бесплатна, а полазници се бирају искључиво на основу демонстрираних знања и вештина.