Факултет техничких наука у Чачку Универзитетa у Крагујевцу - ФТН Чачак - Добродошли


ФТН на Сајму образовања „Индекс 2019“

1. 03. 2019

Факултет техничких наука учествовао је на овогодишњем 15. Сајму образовања „Индекс 2019“ који традиционално организује Туристичка организација Чачка у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Школском управом Моравичког округа и Националном службом за запошљавање. Чачански матуранти су имали прилику да се на једном месту информишу о студијским програмима, начину студирања, предстојећем пријемном испиту, студентском животу. Заједничко за већину младих људи било је питање какве су могућности са знањима и звањима која буду стекли по окончању студија.

Тим ФТН који су чинили асистенти и студенти уз подршку професора представили су матурантима  студијске програме и програм бесплатне припремне наставе, за који је пријављивање кандидата у току.

Поједине школе организовале су групни долазак на сајам, а будући студенти кажу да им овај вид представљања студијских програма значи како би добили што више информација о студијским програмима и начину студирања. Сајам образовања свечано је отворио помоћник градоначелника Владан Милић.