Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Припремна настава за будуће студенте

31. 03. 2014

На Факултету техничких наука у Чачку почела је бесплатна припремна настава за матуранте гимназија и средњих стручних школа који се припремају за полагање пријемног и упис на Факултет. За похађање наставе из једног, од пет понуђених предмета до сада се пријавило више од 340 кандидата из Чачка, Краљева, Горњег Милановца, Лучана, Пжеге, Ужица, Ивањице и других места. Наставу која  се реализује суботом изводе наставници и асистенти Факултета.

Полазнике припремне наставе поздравили су продекан за наставу др Милан Плазинић и продекан за научно истраживачки рад, проф. др Небојша Митровић, који су у име Факултета матурантима пожелели успех у предстојећем раду, осврнуши се на одличне резултате полазника остварених на пријемном испиту у претходним годинама.

 

pripremna 2014

 

Ово је шеста година за редом да се на Факултету техничких наука у Чачку организује припремна настава за матуранте, који похађају наставу из математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације.