Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Почео „Студент опен 2014“

10. 04. 2014

На теренима Спортског центра “Младост“  организовањем турнира у баскету почела је манифестација „Студент опен2014“, која ће трајати месец дана. Поред баскета, у наредним седмицама  предвиђена су такмичења у фудбалу, кошарци и стоном тенису. Манифестацију су  заједнички организовале све студентске организације из три восокообразовне установе: Уније студената ФТН-а и Агрономског факултета и Удружење студената Високе школе техничких струковних студија.

 

Циљ акције, према изјави организатора, је промоција дружења студената кроз спорт, тако да надметање није у првом плану. Интересовање је велико, за баскет су пријављене 24 екипе чачанских студената, а очекивања су да ће манифестација „Студент опен“ постати традиционална.

„Студент опен 2014“ на  турниру у баскету шутем је отворио студент ФТН-а Никола Пешаковић, играч КК „Борац“. Прву, ревијалну утакмицу одиграле су екипе студената-организатора и професора и асистената.

 

Cacak Open 2014

 

Манифестацију је подржао КК „Борац“, а  директор клуба Марко Ивановић каже  да је бављење спортом  важније од такмичарског резултата.

-Ово је најмање што смо могли да урадимо, студенти нас већ деценијама подржавају на свим утакмицама у хали крај Мораве. Због тога их позивам да у што већем броју дођу у понедељак у 19 сати и навијају за нас против Партизана - истакао је он.

 

Истовремено са такмичењима спроводи се и хуманитарна акција за три ученика Економске школе којима је потребна материјална помоћ.