Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Матуранти из целе Србије и региона заинтересовани за припремну наставу на ФТН Чачак

6. 03. 2023

На Факултету техничких наука у Чачку 4. марта 2023.  почела је бесплатна припремна настава за пријемни испит и трајаће до почетка јуна, након чега ће бити одржана симулација пријемног испита у виду  пробног пријемног испита. Настава ће се одржавати на даљину, што будућим бруцошима широм Србијe и региона, који нису у могућности да присуствују, олакшава припрему пријемног испита. Матуранти су препознали квалитет образовања које нуди ФТН Чачак, па се ове године бележи највећи број пријављених ученика од када се организује припремна настава.  Будући студенти који се до сада нису пријавили,  још увек имају ту могућност.  

 

 

Бесплатнa припремнa наставa организује се за све предмете предвиђене за полагање пријемног испита. Припремни часови одржаваће се сваке суботе. Захваљујући техничким ресурсима и великом ангажовању професора и асистената ФТН-а  Чачак, садржај наставе је у потпуности прилагођен овом начину учења и очекује се да ће полазници остварити добре резултате, као што су и њихове старије колеге претходних година.

 

 

Заинтересовани за припремну наставу могу се пријавити на сајту Факултета техничких наука у Чачку, путем линка: http://ftn.kg.ac.rs/pripremna, а додатне информације могу добити путем мејла info@ftn.kg.ac.rs  или  Вибера, број телефона 0600 88 55 70.