Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Глобалне компаније Авнет и Брезна представиле програм стручне праксе намењен искључиво студентима ФТН Чачак

19. 05. 2023

Америчка компанија Авнет и партнерска компанија Брезна из Србије представили су студентима Факултетета техничких наука у Чачку свој програм стручне праксе level Up”. Овај програм намењен је искључиво студентима ФТН Чачак, који ће након вишемесечне стручне праксе бити запослени у канцеларији компаније Брезна у Чачку.

 

 

Присутни су се упознали са пословањем поменутих компанија из области нових технологија као што су софтверски роботи, развој wеб апликација, вештачка интелигенција, пословна интелигенција, машинско учење и рударење података. Након завршене презентације, студенти су имали прилику да у неформалном разговору сазнају све датаље програма  „level Up” и да са искусним колегама размене своја искуства из области информационих технологија.

 

Представници поменутих компанија истичу да су њихове компаније препознале потенцијал студената ФТН Чачак и да је то разлог због ког су одлучили да свој програм праксе понуде баш њима, као и да младима треба пружити прилику да развијају ИТ заједницу у свом граду.
Компанија Брезна, са седиштем у Београду,
недавно је отворила своје представништво у Чачку, а први запослени биће управо студенти ФТН Чачак, након завршетка стручне праксе.

 

 

 

Студенти ФТН Чачак који су заинтересовани за програм стручне праксе„level Up”  могу се пријавити путем сајта :https://brezna.rs/level-up/.