Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Победници Купа ректора 2024. на пријему код декана факултета

17. 04. 2024

Декан Факултета техничких наука у Чачку проф. др Данијела Милошевић примила је студенте који су успешно представљали наш факултет на спортској манифестацији Куп ректора 2024. на којој су учествовали представници свих дванаест факултета Универзитета у Крагујевцу. Победници овог традиционалног спортског такмичења су Факултет техничких наука у Чачку и крагујевачки Факултет медицинских наука који су у генералном пласману освојили прво место.
 
 
Проф. др Милошевић им је најпре честитала на постигнутом успеху истичући како су студенти спортисти својим снагама подигли наш факултет на висок ниво освајањем првог места на такмичењу. Такође је нагласила да је факултет поносан на учеснике овогодишњег Купа ректора јер су такмичења у спорту једнако важна као и такмичења у другим областима, а захтевају додатни ангажман и посвећеност који неретко студенте удаљавају од основних обавеза на факултету.
 
 
Студенти су у разговору са деканом изнели своје предлоге и запажања, а добили су и обећање да ће факултет учинити све што може да их подржи у наредним такмичењима. То се пре свега односи на набавку нове опреме, обезбеђивање сталних термина за тренинге у спортским објектима, договор о динамици испуњавања факултетских обавеза.
 
 
Пријему су присуствовали и учесницима честитали и проф. др Наташа Гојгић, продекан за струковне студије и проф. др Небојша Митровић, продекан за науку и међународну сарадњу, који је лично присуствовао овом спортском такмичењу и истакао да је заједничка реализација догађаја и тимски дух оно што је од изузетне важности на путу ка успеху.
 
 
 
Пријем је завршен заједничким фотографисањем и жељама да се овакви успеси понове.