Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Матуранти из Прибоја у посети Факултету техничких наука у Чачку

18. 04. 2024

Ученици завршног разреда Машинско-електротехничке школе из Прибоја боравили су у посети Факултету техничких наука у Чачку.
 
 
Они су у пратњи својих професора и професора са факултета најпре обишли учионице и лабораторије. Ту су се информисали о раду факултета и свим активностима које их ускоро очекују. Показали су изузетну заинтересованост за наставак школовања на нашем факултету, а посебно их је обрадовао сусрет са својим суграђанима, професорима Факултета техничких наука.
Потом су ученици присуствовали стручним предавањима о вештачкој интелигенцији у роботици и о оперативним системима.
 
 
По завршетку предавања упознали су се са остатком факултетског простора, обишли Студентски дом, прошетали по околини факултета, а затим се упутили на ручак који им је организован у Студентском ресторану.
Прибојски матуранти са машинског и ИТ смера су се током ове посете на непосредан начин упознали са наставним и ваннаставним активностима које их очекују као будуће бруцоше и са свим активностима од којих се састоји студентски живот у Чачку.