Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Глобална компанија GC3 представила програм праксе студентима Факултета

16. 11. 2022

Компанија GC3 представила је студентима Факултета техничких наука у Чачку свој програм стручне праксе. GC3 пракса је плаћени, интензивни програм са пуним радним временом током којег ће тим приправника стицати искуство и савладавати вештине радећи на реалним пројектима, уз вођство искусних ментора. Представници ове компаније позвали су студенте да се пријаве за овај програм, они најбољи ће имати прилику да похађају стручну праксу, а касније и  добију запослење.

 

GC3 је глобална фирма за прилагођена софтверска решења са фокусом на cloud, корисничко искуство и телекомуникацијске SIP платформе, укључујући Genesis Cloud, Amazon Web Services и друге. Компанија организацијама омогућава да побољшају корисничко искуство кроз аутоматизацију, интеграцију и софтверска решења изграђена на и око Genesis Cloud-a.

Сви студенти који желе да се пријаве на овај програм, могу се обратити директно компанији  GC3 на мејл адресу info@gc3.rs до 31. децембра 2022. године, а све информације о компанији могу пронаћи на линку https://gc3.rs/ .